13 Ocak 2010 Çarşamba

Ezel 9.bölüm izle

Ezel 9.bölüm izle Tek parça
Ali ve Cengiz, Serdar’ı Mert’in yaptığı araştırmayla ilgili olarak uyarırlar. Serdar, Mert’in gerçeği ortaya çıkaracağını düşünür. Ali ve Cengiz ise onunla aynı fikirde değildir.
Ramiz, Mert’in gerçeği ortaya çıkarma ihtimaline karşı Ezel’i uyarır. Ezel’in Mert’i durdurmasını ister.
Cengiz eve gelir ve Eyşan’a görünmeden sinema odasına girer. Şifreli bir kasadan bir kaset alır ve izlemeye başlar. Eyşan, Cengiz’in geldiğini öğrenir. Sinema odasının kapısını açmaya çalışır ancak kapı kilitlidir. Cengiz soygun gecesi işlenen cinayetin, güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerini izlemektedir.
Bahar ve Ezel buluşurlar. Bahar hayattan yorulduğunu ve yalnız kalmak istediğini söyler, Ezel onu yalnız bırakmaz. Her zaman Bahar’ın yanında olacağını söyler. Sarılırlar.
Cengiz, Mert’i almaya gelir. Meliha Hanım onun gelişine bozulur. Cengiz, bir fırsatını bulup Meliha Hanım’a, Mert’in Ömer’le ilgili araştırma yaptığını söyler. Meliha Hanım duyduklarından çok rahatsız olur.
Cengiz, Mert’i yapacağı araştırma ile ilgili olarak uyarır.
Ezel, Bahar’ı evine bırakır. Kamil’den gelen telefonla hızla annesinin yanına gider. Annesini telefonda babasına bir şeyler anlatmaya çalışırken görür. Onu sakinleştirir. Meliha Hanım olanları anlatır. Ezel, Mert’i koruyacağına söz verir.
1997 İstanbul
Mert ve Ömer yataklarında sohbet ederler. Ömer, Eyşan’a evlenme teklif edeceğini söyler. Mert abisinin evlenip gidecek oluşundan dolayı üzülür ve ağlar. Ömer hayatının sonuna kadar onun yanında olacağını söz verir.

2009 İstanbul
Mert, Cengiz ve Eyşan’ın evine gider. Ali’nin de gelişiyle sorularını sormaya başlar. Cengiz sakindir ve tüm sorulara yalanlarla dolu cevaplar verir. Mert duyduklarına inanır ve çok üzülür. Ali, Mert’in bu işin peşini bırakmasını söyler. Mert üzgün bir halde evden çıkar. Onu Kamil takip etmektedir.

Mert gittikten sonra Cengiz, Eyşan ve Ali kendilerini eleştirmeye başlarlar. Hepsi gergindir ve birbirlerini kırıcı sözler söylerler. O esnada Ezel gelir. Yapacakları ortaklık için konuşur, imza atarlar. Kutlama yaparlarken Mert, Cengiz’i arar. Cengiz konuşmayı hoparlörden dinletir. Mert yardım ister. Cengiz, Ali’nin geleceğini söyler. Duydukları Ezel’i rahatsız eder.
Cengiz, Ali’yi Mert konusunda uyarır ve onu durdurmasını söyler.

Eyşan, Bahar’a babalarının geri döndüğünü söyler. Bahar çok şaşırır.

Ezel, Cengiz’le birlikte Mert’in yanına gider. Mert abisinin yattığı cezaevindedir. Ezel, cezaevini görünce gerilir.

1999 İstanbul
Mert, abisini ziyarete gelir. Geri gelen mektupları getirmiştir. Ömer onu azarlar ve bir daha gelmemesini söyler.

2009 İstanbul
Mert, hapishane müdürüne abisiyle ilgili sorular sormaya başlar. Geçmişini duymak Ezel’i çok rahatsız eder. Hapishane müdürü bir isim açıklayacakken vazgeçer. Ali şüphelenir ama o ismi öğrenemez.

Cezaevinden çıkarlarken kapıdaki bekçi onlarla konuşmaya başlar. Ali’nin sorusu üzerine Ramiz Karaeski ismini söyler. Ezel bu durumdan son derece rahatsız olur.

Ramiz ve Ezel çatıda sohbet ederler. Ramiz, Ezel’e akıl verir. Aralarında gergin bir konuşma geçer.
Ezel, bir mektup yazar ve Tevfik’e verir.
Ezel, hastanede Bahar’la ilgili bilgiler alır. Bahar çok hastadır ve öğrendikleri Ezel’i çok üzer. Akşam Bahar’ın yanına gider. Evde hep birlikte film izleyip eğlenirler. Bahar mutludur.
Mert’i arayan bir adam ona bir adres verir ve sorularının cevabını vereceğini söyler. Mert şaşırır.

Ezel, Şebnem’e bir mesaj gönderir. Şebnem’e gelen mesajdan sonra Nil, Cengiz’i arar. Oyunda çok kaybettiğini gelip yardım etmesini ister. Cengiz gelen telefonla evden çıkar. Eyşan şüphelenir. Cengiz’in ceketinin ceplerini karıştırır. Üzerinde sinema salonu yazan bir anahtar bulur.
Mert, söylenen adrese gider. Yanına gelen birkaç kişi Mert’in başına çuval geçirip onu arabaya bindirirler. Mert’i, Ramiz’in yanına götürürler.
Ali, sokakta Eren’i bulur. Onu yetiştireceğini söyler.

Ramiz, Mert’e Ömer’in kitaplarını verir ve Ömer’i anlatır. Abisinin ona yazdığı mektubu verir. Mert çok mutlu olur.

1999 İstanbul
Ömer, Mert’i bırakıp koğuşa döner. Ona bir mektup yazar. Bütün gerçekleri anlatır. Ancak mektubu yırtar.

2009 İstanbul
Mert, Ramiz’in yanından ayrılır ve bir yere oturup mektubu okumaya başlar. Ezel onu izlemektedir. Mert mektubu okur, ağlamaya başlar. Abisi mektupta her şeyi kendisinin yaptığını yazmaktadır.

Ezel uyandığında evde Ramiz’i görür. Ramiz o mektubu yazmakla Mert’in hayatını kurtardığını söyler. Ezel düşmanlarına daha da öfkelenir.
Bahar, babasını ziyarete kayıkhaneye gider.
Mert, Cengiz’i arar. Araştırma konusunu kapattığını söyler. Cengiz bu karara çok sevinir. Cengiz evden çıktıktan sonra Eyşan sinema odasına gider. Gizli bir bölmede şifreli bir kutu bulur. Şifreyi çözer ve kutudaki kaseti alır. Soygun gecesi işlenen cinayetin görüntülerini izleyen Eyşan, Can’ın odaya geldiğini fark eder.
İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder