13 Ocak 2010 Çarşamba

Ezel 10.Bölüm izle

Ezel 10.Bölüm izle Tek parça
Eyşan telaşlıdır. Can’a ne gördüğünü sorar. Can hiçbir şey görmediğini söyler.
Ali, telefonda Tevfik’e Ramiz’in adresini sorar. Olumsuz yanıt alınca çileden çıkar. Tevfik ise Ramiz’in yanındadır.
Serdar, Bahar’a onun için yaptığı fedakarlıkları anlatmak ister. Bahar ise onu dinlemez ve yanından ayrılır.
Ezel, Nil’le buluşur. Ona talimatlar verir. Nil, Cengiz’i arar.
Eyşan Onkoloji servisine, teyzesini ziyarete gider. Nükhet Hanım bitkin bir halde yatmaktadır. Eyşan teyzesine korktuğunu söyler.
Ezel, Ali ve Cengiz yapılacak olan otelin arazisinde buluşurlar. Ezel yeni iş için yeni bir kadro oluşturacağını söyler.
Eyşan Cengiz’le ilgili korkularını teyzesine anlatır. Can’ın geleceğiyle ilgili tereddütleri vardır. Nükhet Hanım, Eyşan’a Can’ı Meliha Hanım’a götürmesini söyler. Eyşan teyzesinin söylediklerine şaşırır.
Eyşan, Ezel tarafından kahve içmeye davet edilir. Eyşan, Can’ı Mümtaz Bey’in atölyesine götüreceğini söyler. Ezel de onlarla götürmeyi teklif eder.
Can dedesine babasıyla ilgili sorular sorar. Serdar, Can’ın sorularından şüphelenir. Oyunla karışık Can’a sorular sorar ve cevaplar alır. Can cinayet kasetini gördüğünü dolaylı olarak belli eder. Serdar bir başka oyunla Can’ın o kaseti getirmesini ister.
Nil ve Cengiz spor salonunda buluşurlar.
Ramiz, Tevfik’e bir hikaye anlatır ve verdiği bir notu Ali’ye iletmesini ister.
Ali, adamlarından Ramiz’le ilgili bilgiler alır. Duydukları onu kontrolden çıkarır. O esnada Tevfik gelir ve Ramiz’in adresini verir.
Eyşan, Can ve Ezel, Meliha Hanım’ı ziyarete gelirler. Meliha Hanım oğlunun Eyşan’la birlikte oluşuna bozulur. Ezel’in Can’ı atölyeye götürmesini, Eyşan’la konuşmak istediğini söyler.
Ali, Ramiz’in mahallesine gider ve onu sokakta görür. Hapis ve Ömer’le ilgili sorular sorar. Ramiz cevap vermez. Ali zor kullanır ve Ramiz’in yakasına yapışır. Ramiz meydan okur ve bıçak çeker. Ömer’in Ali’nin hayatını kurtaran adam olduğunu söyler. O esnada tüm esnaf ellerinde kesici aletlerle Ali’nin etrafını sararlar. Ali bozulur ve oradan ayrılır.

Mümtaz Bey, Can’a oyma işini öğretmeye başlar. Ezel atölyede yarım kalan bir heykel bulur. Mümtaz Bey o heykeli oğlunun yaptığını söyler ve oğlunu anlatmaya başlar. Ezel çok duygulanır. Mütaz Bey, Can’a Ömer’e ait aletleri verir. Oğlunun kendi oğluna vermek istediğini söyler ve hüzünlenir.
Ali öfkelidir. Tevfik’e adamlarını toplamasını ve Ramiz’i alıp pusuda beklemesini emreder. Tevfik’i arabadan indirir.

Meliha Hanım, cebinden Ömer’in Eyşan’a verdiği yüzüğü çıkarır ve Eyşan’a sitem edici bir konuşma yapar. Eyşan gözyaşları içinde yüzüğü alıp parmağına takar. Onu Ezel görür. Meliha Hanım bir fırsatını bulur ve Ezel’e çok kızar. Eşyan’dan uzak durmasını söyler. Ezel ise amacının Eyşan’a acı çektirmek olduğunu söyler.

Ezel, Can’ı evine bıraktıktan sonra Eyşan’a kahve içme teklifini tekrarlar. Ezel onu gün içinde Nil’le buluştuğu yere getirir. Sohbet etmeye başlarlar. Eyşan bir ara Ömer’le ilgili konuşmaya başlar. Onun kendisini affetmiş olmasını diler. Ezel, Ömer’in onu affetmiş olabileceğini söyler. Eyşan mutlu olur. O esnada Cengiz’i bir kadınla birlikte görür. Cengiz ve Nil de aynı mekandadır. Nil, Cengiz’i dudaklarından öper. Eyşan gördükleri karşısında hiçbir şey söyleyemez ve kalkar. Yalnız kalmak istediğini söyler.

Eyşan ağlayarak yürümektedir. Bir merdivene oturur ve hıçkırıklarla ağlamaya başlar. Yanına Ezel gelir. Eyşan kendisini avutmaya çalışır ama başaramaz. Ezel ona sarılır ve onu teselli eder.
Mert yemek masasında babasının abisiyle ilgili söylediklerinden çok etkilenir ve odasına gider. Abisinin kitaplarına bakmaya başlar, kitapta onun imzasını görür. Kitabı yere atar.

Ezel, Cengiz’in odasına gelir ve yalnız konuşmak istediğini söyler. Ali çok bozulur. Güvenlik odasına gidip onları kamera kaydından izlemeye başlar. Ezel yeni işte eskilerden hiç kimseyi istemediğini söyler. Cengiz, Ali’yi savunsa da Ezel kararında ısrarlıdır. Cengiz’den Ali ve kendisi arasında bir seçim yapmasını ister. Cengiz cevap vermez. Ali öfkeden kontrolünü kaybeder ve bilgisayarı parçalar.

Ezel ve Ali tuvalette karşılaşırlar. Ezel, Ali’yi söylediği sözlerle şok eder. Ali, Ezel’e kim olduğunu sorar.

Meliha Hanım, Mert’in odasına girer. Konuşurlar. Yerdeki kitabı fark eden Meliha Hanım onu sayfaları açık kalacak bir şekilde Mert’in masasına koyar. Sayfaların kenarlarında Ömer’in yazdığı birkaç kelime vardır; Eyşan, ihanet, mont, niye...

Eyşan yeniden cinayet kasetini izler.
Ali, oyun esnasında Ezel’in yaptığı bir hareketi görür. Bu hareket ona Ramiz’le ilgili verilen bir bilgiyi hatırlatır. Ali’nin kafasında soru işaretleri belirir. Telefonla talimat verir.
Ramiz banktan kalktığında arkasında duran adamları görür.

Ali, Ezel’e Ramiz’e yapacaklarıyla ilgili bilgi verir. Ezel tedirgin olur. Ali’yle geleceğini söyler.

Cengiz eve geldiğinde sinema odasına girer ve kasetin yerinde olmadığını görür.
Ramiz, Ali’nin işkencehanesinde elleri bağlı bir şekilde sandalyede oturmaktadır. Ali, Ramiz’den Ömer’i anlatmasını ister. Ramiz’in anlattıkları Ali’ye yetmez. Ramiz bu kez Ömer’i aşağılar onun bir köpek gibi öldüğünü söyler. Ali, Ezel’e döner ve Ezel’i çözeceğini söyler. Ramiz’in başına silah dayar ve Ezel’in vur emrini vermesini ister. Ezel emir vermez. Ali, Ramiz’in öleceğini söyler. Ezel, Ali’ye vur emrini verir. Ramiz bir hikaye anlatacağını söyler ve ellerindeki bağı çözer. Ali olanlara bir anlam veremez. Ramiz’in bir hareketiyle bütün adamlar onu arkasına geçer. Ali ne yapacağını şaşırır. Ezel ve Tevfik, Ali’nin yanında yer alır. Ramiz ve adamları gider.
Cengiz telaşla kaseti ararken Eyşan elinde kasetle gelir ve Cengiz’e bağırmaya başlar. Kaseti masaya bırakır ve Cengiz’e bıçak çeker. Ondan korktuğunu itiraf eder. Cengiz şaşkındır, her şeyi Eyşan için yaptığını söyler. O esnada kasetin yok olduğunu fark ederler. Can da evde yoktur ve kapı açıktır. Can elinde kaset koşmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder