13 Ocak 2010 Çarşamba

Ezel 11.Bölüm izle

Ezel 11.Bölüm izle Tek parça
Can elindeki kasetle koşmaktadır. Eyşan ve Cengiz telaşla onu ararlar. Can’ı bir ateşin başında kaseti yakmak üzereyken görürler. Cengiz, Can’ı vazgeçirtmeye çalışır ancak Eyşan kaseti atmasını söyler. Can kaseti ateşe atar. Eyşan ve Can gider. Cengiz arkalarından yalvarır. Can geri döner ve Cengiz’e sarılır. Onları Serdar izlemektedir. Kaset elindedir.
Ali cinayet sırasında söylediği cümleleri uykusunda sayıklar. Ter içinde uyanır. Karşısında Ömer durmaktadır. Ondan hesap sorar. Ali ona ateş etmeye başlar. O esnada kapı çalar. Ali sandalyeyi kurşunlanmış olarak görür. Gelen Tevfik’tir. Ali’ye belli etmeden masanın kenarına bir alıcı yerleştirir. Konuşmalarını Ezel ve Kamil dinlemektedir.
Meliha Hanım ve Mümtaz Bey sokakta kendileriyle ilgili fısıldaşmalar duyarlar. Mümtaz Bey aldığı gazetede Mert’in abisiyle ilgili yaptığı haberi görür. Yıkılır.
Ezel ve Ramiz buluşurlar. Ezel, Ramiz’in gitmesini, yardım etmemesini ister. Sarılırlar. Ramiz gider.
Ali, Ramiz’in ofisini basar ancak kimseyi bulamaz. Masaya bırakılan sandığı açtığında içinde “En başa döneceksin” yazılı bir not bulur. Kontrolünü kaybedip bağırmaya başlar.
1997 İstanbul
Ali kendisine bir yat almıştır. O esnada onu Ömer arar. Ali hiçbir şey konuşamaz. Ömer’i ziyarete hapishaneye gider. Ömer ondan hesap sorar. Ali her şeyi Cengiz’in yaptığını söyler. Ömer onun yakasına yapışır. Ali, Ömer’i ailesini öldürmekle tehdit eder. Ömer çaresiz kalır. Kontrolünü kaybeder ve bağırmaya başlar. Ali’ye “En başa döneceksin” diye bağırır.
2009 İstanbul
Ali vicdanıyla hesaplaşmaktadır. Vicdanı ona Ömer’in geri geleceğini söyler.

Ezel, annesinin telefonu üzerine onu ziyarete gider. Meliha Hanım çok öfkelidir. Mert de eve gelir. Ezel’i görünce bozulur. Meliha Hanım abisinin ona yazdığı mektubu getirmesini ister. Mert itiraz etmeye çalışsa da Ezel onu susturur. Mert mektubu getirir ve okumaya başlar. Ağlar. Meliha Hanım mektubu Ezel’e verir. Ezel okumaya devam eder. Meliha Hanım, Mert’ten mektubu yakmasını ister. Mert gözyaşları içinde mektubu yakar. Meliha Hanım, hem Ömer’e hem de Mert’e sitem eder.

Ezel giderken Meliha Hanım ona bahçede kzar. Ezel her şeyi, onları korumak için yaptığını söyler. Meliha Hanım, Ezel’i sevmediğini Ömer’i istediğini söyler ve Ezel’in bir daha gelmemesini emredir. Ezel gözyaşları içinde evden ayrılır.

Ezel, Bahar’ı ziyarete gider. Onun durumunu öğrendiğini itiraf eder ve kendisi için iyileşmesini ister. Bahar’ın yanından ayrılıp Eren’i görmeye gider. Ancak Eren’in Ali tarafından dışarı çıkarıldığını öğrenir. Çok öfkelenir.

Ali, Eren’e atış talimi yaptırmaktadır. Eren vurduğu şişeleri babasının katili olarak gördüğünü, tek amacının o adamı öldürmek olduğunu söyler. Ali de aynı kişiyi öldürmek istediğini söyleyip şişelere ateş eder.

Ali, Eren’i yurda bırakırken Ezel onları izlemektedir. Çok öfkelidir. Cengiz’i arar ve Ali’yle ilgili kararını vermesini ister.

Eyşan, Ezel’i arar ve Cengiz’in sevgilisinin akşam kumarhaneye gelip gelmeyeceğini sorar. Ezel’le birlikte gitmeyi teklif eder.

Tevfik, Cengiz’in konuşmasını Ali’ye anlatır. Cengiz’in Ali’yi bitireceğini duyduğunu söyler. Ali iyice köşeyle sıkışır. O sırada Cengiz onu arar ve akşam kumarhaneye silahsız bir şekilde gelmesini ister.

Ezel kumarhaneye gitmek üzere dışarı çıktığında Bahar’ı görür. Bahar onu sevdiğini söyler ve gider. Ezel, Bahar’la ve Eyşan’ın arasında kalır.

Ezel, Cengiz’le sohbet ederken Nil gelir. Cengiz’le samimi davranışlar sergilerken Eyşan gelir. Cengiz onu görünce çok şaşırır. Hemen yanına gider.

Eyşan barda tek başına oturan Nil’in yanına gider ve ona bir kokteyl ısmarlar. Eyşan, kokteyli anlatırken aslında Cengiz ‘i anlatmaktadır. Söylediği iğneleyici sözler Nil’i tedirgin eder.

Ali silahını beline saklayıp kumarhaneye gelir.

Ezel, Cengiz’in Ali’yle ilgili kararını sorar. Cengiz kumarhaneye onu ortak edeceğini ve yeni işe karıştırmayacağını söyler. Ezel ve Cengiz el sıkışırlar. Ali yanlarına gelir. Cengiz kalkar ve kollarını Ali’ye doğru açar. O esnada tüm ışıklar kapatılır. Ali kontrolünü kaybeder ve bağırarak, etrafa ateş etmeye başlar. Cengiz’e hakareler savurur. Işıklar açılır. Cengiz, Ali’nin yaptıklarına anlam veremez ve ona bağırır. Anahtarı suratına atar ve onu kutlama için çağırdığını söyler. Çok öfkelidir ve Ali’yi kovar. Nil onu teselli eder. Eyşan bu görüntü karşısında çok bozulur. Ali toparlanmaya çalışsa da başaramaz. Her şeyin bittiğini söyleyip gider.

Ramiz, Selma isimli bir kadının evine gider.

Kumarhaneye gelen Serdar, Cengiz’e şantaj yapar. Birbirlerine meydan okurlar.

Eyşan ve Ezel bir bankta içki içip konuşurlar.

Ali evine döndüğünde yeniden vicdanıyla hesaplaşmaya başlar. Karşısında Ömer’i görür. Ali onun kazandığını söyler ve başına silahını dayır. O esnada kapı çalar. Gelen Cengiz’dir. Serdar’ı ortadan kaldırmasını ister. Ali yardım etmeyeceğini söyler. Cengiz kumarhanenin ortaklığını vereceğini söyler.

2005 İstanbul
Ali cinayetin tüm ayrıntılarını avukatına anlatmakta ve sesini kayıt ettirmektedir. Her şeyi itiraf eder. O sırada Cengiz arar ve gazeteye bakmasını söyler. Ali gazetede Ömer’in ölüm haberini görür. Gülümser ve avukatı başından vurur.

2009 İstanbul
Ezel, Eyşan’ı taksiye bindirirken Eyşan onu öpmek ister. Ezel onun kulağına Bahar’la birlikte olduğunu söyler. Eyşan çok bozulur ve özür dileyip gider.

Ali bir eve gizlice girer. Serdar’ın başına silah dayar. Serdar onun televizyona bakmasını ister. Ekranda cinayet görüntüleri vardır. Ali şok olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder