12 Ocak 2010 Salı

Ezel 3.Bölüm izle


Ali’nin Ezel’le ilgili araştırmaları devam eder. Ancak istediği bilgilere ulaşamaz.
Bahar, İngiltere’den döner. Otelde yardım amaçlı bir balo düzenler.
Ezel ve Ali asansörde karşılaşırlar. Aralarında imalı bir konuşma geçer. Bozulan asansörün atmosferi Ezel’e hapishane günlerini hatırlatır.
İstanbul 1997
Meliha Hanım ve Mert, hapishaneye Ömer’i ziyarete gelirler. Ömer, zor günler geçirmektedir. Bunu ailesinin görüp üzülmesini istemez. O yüzden bir daha gelmemelerini söyler.
Cinayet ve soygundan sonra Ali, Cengiz ve Serdar arasında tartışma çıkar. Soygun paraları paylaşılır.
Serdar, Eyşan’a bıraktığı bir notla paraları da alarak ortadan kaybolur.
Gardiyan her fırsatta Ömer’i rahatsız eder.
Eyşan ve Bahar trene binmek üzere garda beklerler. Yanlarına Cengiz gelir. Cengiz, Eyşan’ın kendisini reddetmesi üzerine her şeyi ihbar edeceğini söyler. Kararlı görünen Cengiz karşısında Eyşan bir kere daha seçeneksiz kalır.
Ezel gardiyandan sonra mahkumlar tarafından da rahatsız edilir ve bıçakla yaralanır. Yardımına bir kişi gelir; Ramiz Karaeski.
Kıbrıs 2009
Ezel ve Cengiz otelin çıkışında karşılaşırlar. Cengiz arabasıyla Ezel’i gezdirmeyi teklif eder. Cengiz, sorulara, farkında olmadan Ezel’in istediği cevapları verir.
İstanbul 2001
Ramiz, Ömer’i yanına çağırır. Ona öğütler verir. O günden sonra Ramiz, Ömer’e hocalık eder.
Aradan yıllar geçer. Eyşan’la Cengiz evlenir. Mert delikanlı olur. Ömer’le Ramiz’in dostluğu ilerler.
Mert idealindeki mesleği yapmaya başlar. Bir gazeteye girer. Ve onca yıl boyunca göndermese bile abisine mektup yazmaktan vazgeçmez.
Hapishane karışmaya başlar. Gardiyanın, Ömer’in çaldığı paranın yerini öğrenme çabası devam eder.
Bahar’ın Londra’da geçirdiği riskli bir operasyon başarıyla sonuçlanır.
Ömer’in beklenmedik bir ziyaretçisi vardır; Eyşan. Ömer, Eyşan’ı konuşturmaz ve ağır bir konuşma yapar.
Kıbrıs 2009
Maskeli balo başlar. Ezel, Eyşan’ın yanına gider. Aralarında kinayeli bir konuşma geçer. Eyşan bu konuşmadan çok tedirgin olur. Ezel oradan uzaklaşır ve hatıralarıyla baş başa kalır.
Hapishanedeki gerginlik isyana dönüşür. Mahkumlar tarafından hapishane yakılmıştır. Ömer’i koğuşunda tek başına bulan gardiyan onu köşeye sıkıştırır. Elindeki bıçakla Ömer’i yüzünden çok kötü yaralar. Ömer fırsatını bulduğu bir anda gardiyanı öldürür.
Eyşan sabah gazetede gördüğü haberle yıkılır. Haberde Ömer’in öldüğü yazmaktadır.
Ramiz’in Ömer için yeni planları vardır. Hapishanede ölen bir kişinin yerine Ömer’i geçirir. Ve Ömer’e estetik operasyon yaptırır. Ömer artık eski Ömer değildir.
Ömer yeni yüzüyle hastaneden çıkar ve kendi mezarını ziyarete gider. Orada ailesini görür. Bu sürpriz karşılaşma Ömer’e çok ağır gelir.
Kıbrıs 2009
Ezel sahilde bir başına geçmişini hatırlarken yanına Bahar gelir. Biraz sohbet edip dans etmeye giderler. Dans esnasında Bahar bayılır.
|

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder