13 Ocak 2010 Çarşamba

Ezel 7.Bölüm izle

Ezel 7.Bölüm izle Tek parça
Ezel ve Meliha Hanım özlemle sarılırlar. Kamil bir mesajla Ezel’e evden çıkmasını söyler. Meliha Hanım, Ezel’i bırakmaz. Mert eve gelir. Ezel’e tepki gösterir ve bir daha gelmemesini ister.
Eyşan, Cengiz’e Serdar’ın geri geldiğini söyler. Cengiz şaşırır.
Tevfik, Ezel’e gizlice Serdar’ın fotoğrafını gösterir. Gider. Ezel aynı yerde Bahar’la buluşur.
Cengiz, Eyşan’a Ezel’le yapacakları ortaklık planını anlatır. Eyşan şaşırır ve mutlu olur.
1997 İstanbul
Cengiz, Ömer’in evine gider. Mümtaz Bey’e cinayet gecesiyle ilgili yalanlar söyler ve Ömer’in suçlu olduğuna Mümtaz Bey’i inandırır. Cengiz giderken Meliha Hanım ona sitem eder. Cengiz ise kendisini savunur. Eyşan, Cengiz’i arabada beklemektedir. Cengiz’e hamile olduğunu söyler.
2009 İstanbul
Ali, Serdar’la ilgili bildiklerini Cengiz’e söyler. Serdar’ın yanına gitmeye karar verirler.
Ali, Tevfik’i arar. Tevfik telefon konuşmasını birisine dinletir. Ali o esnada Bahar’ı takip etmektedir. Bahar’ın yanında Ezel’i görünce keyfi kaçar.
Tevfik’in yanındaki kişi Ramiz’dir. Ramiz, Tevfik’e bir hikaye anlatır ve bir silah verir.
Ezel, Bahar’ı bir yuvaya götürür. Çocuklarla ilgilenirler. Ezel bir çocukla özel olarak ilgilenir. Bahar, yuvanın yetkilisine o çocukla ilgili soru sorar. Yetkili, çocuğun uzun zaman önce annesi tarafından bırakıldığını, babasının bir soygunda vurularak öldürüldüğünü söyler.
2006 Kıbrıs
Ali, Cengiz’in ofisine gelir. Parası tükenmiştir. Hakkını ister. Cengiz ortadan kaybolduğunu, hakkını aldığını ve istediği işin zor olduğunu söyler. Cengiz’in sözleri Ali’yi kontrolden çıkarır. Ali’nin tavrı üzerine Cengiz istediğini vereceğini söyler. Cengiz yaptığı işin altından kalkamaz. İstifa ettiğini bildirmek için Cengiz’in odasına gider. Odada Bahar’la tanışır. İstifa etmekten vazgeçer.

2009 İstanbul
Cengiz hayatında yeni bir defter açar. Ezel’in oynadığı oyuna katılmaz, içki içmez. Ezel’e yeni hayat planlarından bahseder. Duydukları Ezel’i rahatsız eder.

Eyşan, Cengiz ve Ali, Serdar’ın yanına giderler. Serdar’la bir anlaşma yaparlar. Eyşan babasıyla konuşmaz. Cengiz bir ara Serdar’la yalnız konuşur. Serdar, Cengiz’e bir künye verir. Torununa takmasını ister.

Ezel, annesini ziyarete gider. Annesinin yanında huzurludur.

2006 İstanbul
Can’ın gösterisi için herkes hazırdır. Ali de eve gelir. Ancak davetli olmadığını öğrenince çok bozulur. Can’la ilgili Cengiz’in kafasını karıştıracak cümleler söyler. Cengiz akşam Can uyurken onun saçından bir tutam keser.
Cengiz, Ali’ye DNA raporunu uzatır. Ali rapora bakmaz. Raporda Cengiz’in Can’ın babası olmadığı yazmaktadır. Cengiz raporu yakar.
2009 İstanbul

Can’ın doğum günü kutlaması vardır. Ezel de oradadır. Davetten erken ayrılmak ister. Bahar da onunla birlikte gider.

Cengiz, Eyşan’a bir yüzük verir ve ona evlenme teklif eder. Her şeye baştan başlamak istediğini söyler. Cengiz bir ara odadan çıktığında Eyşan çekmeceden bir ilaç kutusu çıkarır. Geri dönen Cengiz onu görür. Tartışmaya başlarlar. Eyşan ikinci bir çocuk istemediğini söyler. Cengiz çok öfkelenir.

2006 İstanbul
Cengiz, Ömer’in mezarına gelir. Onunla konuşmaya başlar. Can’ın onun çocuğu olduğunu itiraf eder.

2009 İstanbul
Bahar ve Ezel evde başbaşa vakit geçirmektedirler. Aralarında duygusal bir sohbet başlar. Bahar’ın söylediği bir cümle Ezel’i geçmişe Eyşan’la seviştiği geceye götürür. Ezel çok öfkelenir ve Bahar’ı kovar.

Bahar ağlayarak eve döner ve odasına kapanır. Eyşan, Bahar’a sorduğu sorulara cevap alamaz. Ezel’i arar.

Cengiz vazgeçtiğini söylediği eski hayatına yeniden döner.

Ezel telefonu açmaz. Eyşan, Bahar’ın yazdığı nottaki adresi okur ve dışarı çıkar. Ezel çalan kapıyı açar. Karşısında Eyşan vardır.
İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder