13 Ocak 2010 Çarşamba

Ezel 12.Bölüm izle

Ezel 12.Bölüm izle Tek parça
Ali, Serdar’ın başına silah dayar. Serdar ona ekrana bakmasını söyler. Ali cinayet anının görüntüsünü görür ve şok olur. Serdar sorduğu sorularla Ali’yi Cengiz’e karşı doldurur. Ali çok öfkelenir. Evden bir el silah sesi duyulur.
Ramiz kendi mahallesinde bir taksiye biner. Taksici telsizle bir yolcu aldığını bildirir. Ramiz imalı sözler söylemeye başlar. Taksici bir şey anlamadığını söyler. Ramiz sözlerini sürdürür. Taksicinin kendisini öldürmek için tutulduğunu söyler. Telsizin kablosunun kesik olduğunu, aynadaki fotoğrafın taksinin gerçek şoförünün olduğunu söyleyince taksici durur ve silahını çıkarır. Taksinin içinde bir arbede yaşanır ve silah patlar. Taksiden inen Ramiz öfkelidir.
Ali, Cengiz’i arar ve garaja gelmesini söyler. Cengiz geldiğinde Ali ona bir poşet verir. Poşetten Serdar’ın kanlı gömleği çıkar. Cengiz çok şaşkındır. Ali ona son kez iyilik yaptığını söyler.
Ezel, Cengiz’i arar ve teminatı getirmesini ister.
Eyşan ve Cengiz mal varlıklarını hesaplatırlar. Avukatları 25 milyon dolarlık teminatları olduğunu söyler.
Ezel ve Şebnem konuşmaktadırlar. Şebnem, Cengiz’lerin mal varlıklarını sorar. Ezel 4 milyon dolarları olduğunu söyler.
Eyşan avukata mülkleri sorar. Avukat farklı yerlerdeki mülklerden bahseder.
Ezel, Cengiz ve Eyşan’ın mülklerini sayar ve hepsinin Eyşan’dan habersiz satıldığını söyler.
Cengiz vekalet için Eyşan’dan imza alır. Eyşan mutludur. Gider. Cengiz avukata gerçek teminatı sorar. Avukat söylediğinin onda birinin bile olmadığını söyler. Cengiz endişelidir.
Ezel, vericiden Ali ve Tevfik’in konuşmasını dinler. Ali evi Tevfik’e bırakacağını ve bir daha dönmeyeceğini söyler. Tevfik’in nasıl bir insan olduğunu anlatmaya başlar. Tevfik ona kerpetenini bırakıp Ali olarak gitmesini söyler. Ali çekmeceden Ezel’in fotoğrafını çıkarır. Onu yok etmeden gitmeyeceğini söyler. Tevfik, Ali’nin tek kurşunu olduğunu söyleyip Bahar’ın fotoğrafını verir ve son kurşunu Bahar için sıkmasını söyler.

Şebnem, Ezel’e Tevfik’e güvenip güvenmediğini sorar. Ezel aynı soruyu ona sorar. Şebnem karanlıkta onunla karşılaşmak istemeyeceğini söyler.

Ezel ve Bahar buluşurlar. Bahar mutludur. Ezel ona beklediklerini söylemeyeceğini ve artık onun yanında olmayacağını söyler. Bahar çok kırılır ve Ezel’e kızmaya başlar. Onu verdiği sözü tutmamakla suçlar. Ezel kendisini savunmak istese de Bahar onu dinlemez ve bağırır. Ezel arkasına bakmadan gider.

Cengiz kredi çekmek için bir bankaya gider. Reddedilir. Bir başka bankaya gider. Oradan çıkıp bir diğer bankaya gider. Orada da reddedilir. Cengiz şansını bir daha zorlar ancak vergi borçları yüzünden hiçbir banka ona kredi vermez. Son bankadan çıktığında umutsuz ve kızgındır. Onu Ezel izlemektedir.

Cengiz eve gelir. Durgundur. Eyşan onun teminatı getiremediğini anlar. Cengiz hiçbir şey söyleyemez. Eyşan neden onunla kaldığını ve ondan uzaklaşamadığını anlatmaya başlar. Cengiz’in tüm köklerinin elinde olduğunu söyler. Cengiz onun sözlerinden çok mutlu olur. Eyşan ona sarılır ve kulağına teminatı getirmezse tüm köklerini keseceğini fısıldar. Cengiz köşeye sıkışır.

Cengiz, Ezel’in yanına gelir. Ezel geç kaldığını ve işi tehlikeye attığını söyler. Cengiz ondan zaman ve yardım ister. Ona yalvarmaya başlar. Ezel sert konuşur. Cengiz, Eyşan’ın kendisini terk edeceğini söyler ve yardım diler. Ezel ona yardım etmeyi kabul eder ve gerçek teminatı yazmasını ister. Cengiz arabalarını, nakde döndürebileceği parasını ve Can’ın geleceği için ayrılan fonu yazar. Ezel kendi bankasıyla görüşeceğini söyler. Cengiz çok mutlu olur.

Meliha Hanım, Ezel’i arar. Ezel telefonu açmaz. Planlarını gerçekleştirebilmek için ailesinden uzak kalması gerektiğini söyler.

Ezel akşama doğru mezarlığa gider. Mümtaz Bey de oradadır. Mümtaz Bey pişmanlıklarını dile getirmekte ve Ömer’den af dilemektedir. Ezel, Ömer’e söyleyemediklerini kendisine söylemesini ister. Mümtaz Bey içindekileri döker. Ezel’e sarılır ve ağlar.

Ezel, Şebnem’e Nil’i aramasını ve oyuna başlamasını söyler. Kamil’e de kendisine bir şey olursa tüm tahvilleri Mert’e vermesini söyler. Kamil ona karşı çıkar. Tartışmaya başlarlar. Kamil, Ezel’i hayatındaki herkesi uzaklaştırmakla suçlar. Ezel çok öfkelidir. Tartışma büyür. Ezel, Kamil ve Şebnem’i kovar.

Nil, Cengiz’in ofisine gelir. İlişkilerini sorgulamaya başlar ve ağlar. Cengiz’in yine kendisine döneceğini söyler.

Bahar’a kapıya bakmasını söyleyen bir mesaj gelir. Bahar kapıda bir not bulur. Ezel’i düşünür ve mutlu olur.

Cengiz, Nil’i bara Tevfik’in yanına getirir. Nil’i uzaklaştırmasını söyler ve gider. Tevfik Nil’e Cengiz’in Eyşan için aldığı kolyeden bahseder. Nil, Eyşan’ı arar. İmalı sözlerle onu tedirgin eder. Cengiz’in ona aldığı kolyeyi beraber seçtiklerini söyler. Eyşan hiçbir şey söyleyemez ve telefonu kapatır.

Bahar notta yazan restorana gider. Ezel’i beklerken Ali’yle karşılaşır.

Cengiz eve gelir ve aldığı kolyeyi Eyşan’a takar.

Bahar, Ali’nin tavrına bir anlam veremez. Ali yaptığı gözlemlerle Bahar’ı anlatmaya başlar. Bahar suskun ve tedirgindir.

Eyşan ve Cengiz yatak odasına giderler. Eyşan onun kulağına Can’ın onun oğlu olmadığını, Ömer’in oğlu olduğunu söyler. Cengiz alt üst olur. Eyşan, Can’a bir şey yapmaya kalkarsa onu hapse attırmakla tehdit eder. Cengiz hızla evden çıkar.

Ali, Bahar’la birlikte olmak istediğini söyler. Bahar onun kötü birisi olduğunu ve onunla birlikte olmayacağını söyler. Gitmek ister ancak fenalaşır. Ali telaşlanır.

Ezel, Eyşan’dan bir mesaj alır. Eyşan çok kötü durumda olduğunu ve yardım etmesini istemektedir.

Bahar daha da kötüleşir. Ezel’i ister.

Ezel, Eyşan’ın yanına giderken Ali onu arar. Yardım ister. Ezel, Bahar ve Eyşan’ın arasında kalır.

Cengiz öfke doludur. Bir eve gidip kapıyı yumruklamaya başlar.

Ezel, Bahar’ın yanına gelir. Onu kucaklar ve götürür.

Nil kapıyı açar. Sevişmeye başlarlar.

Ali evde Tevfik’e Bahar’ın mutluluğu için Ezel’le uğraşmayacağını söyler. Kerpetenini havuza atar. Her şeyin bittiğini söyler. Tevfik gider. Ali kendisiyle yüzleşir. İçindeki sese yenilir ve havuza atlayıp kerpeteni alır.

Ali bir adamına Ezel, Şebnem ve Kamil’in fotoğraflarını verir ve hepsini ayrı ayrıyken yok etmelerini emreder.

Bahar, Ezel’in evinde yatmaktadır. Ezel onun yanına uzanır, uyurlar.

Cengiz, Ali’nin söylediği yere gelir. Ali, Cengiz’i bir sandalyeye oturtur ve ona tokat atar. Silahını çıkarır ve kaseti gösterip Cengiz’den hesap sorar.

Ezel, Kamil’in kendisine seslendiğini duyarak uyanır.

Şebnem bir bardadır. Yanına gelen genç adamla sohbet etmeye başlar.

Kamil sahilde tek başına oturmaktadır. Yanında bir şişe şarap vardır.

Ali öfkesini kusm,aktadır. Silahı Cengiz’in kafasına dayar. Cengiz Ali’nin kendisini vuramayacağını çünkü onun Ömer’den kalan son şey olduğunu söyler. Ali silahı çeker, onu vurmayacağını bu işi başkasının yapacağını söyler. Karanlıktan Serdar gelir. Elinde bir silah vardır.

Ezel evde iki tane adam görür. Kavga etmeye başlarlar. Ezel bir tanesini etkisiz hale getirir, onun bıçağını alır ve diğer adamın peşinden odaya girer. Girdiği odada adam yerde yatmaktadır. Onu öldüren Ramiz’dir. Ezel ve Ramiz sarılırlar.



Şebnem yanındaki kişiyle dışarı çıkar. Adam Şebnem’in başına silah dayar. O esnada Tevfik gelir ve adamın boğazını keser. Şebnem şok olur.

Kamil şarabı içecekken vazgeçer. Sahilde bir adam görür. Şarabı ona vermeye gider. Adam şarabı almak için elini uzattığı sırada Kamil’in bileğini sıkıca tutar ve cebinden çıkardığı silahla Kamil’i vurur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder