17 Mart 2010 Çarşamba

Transformers 2 film izle

Transformers 2 film izleTransformers 2 filmi izle
Yönetmen : Michael Bay
Tür : Bilim Kurgu, Macera, Aksiyon
Senaryo : Ehren Kruger, Roberto Orci, Alex Kurtzman
Görüntü Yönetmeni : Ben Seresin
Müzik : Steve Jablonsky
Yapım : 2009 - ABD
Oyuncular : Shia LaBeouf (Sam Witwicky), Megan Fox (Mikaela Banes), Josh Duhamel (Kaptan Lennox), Tyrese Gibson (Robert Epps), John Turturro (Agent Simmons), Matthew Marsden (Graham), Ramon Rodriguez (Leo)
Filmin Konusu : Sam, Autobet'lar ile Decepticon'lar arasında yaşanan ve kendisinin de tam ortasına düştüğü çatışmayı geçmişte bırakıp günlük hayata dönmek için çabalamaktadır.

Bu savaşı ne kadar gizlemeye çalışsalarda pek çok değişiklik yaşanmıştır. Sektör 7 bölümü tamamen dağıtılmış ve bölümün en sadık üyelerinden Ajan Simmons işinden olmuştur. Bu birimin yerine NEST isimli bir kurum oluşturulmuştur. Lennox ve Epps gibi tecrübeli komutanların bilgilerinden yararlanılarak kurulan NEST, Decepticon'larla kazananı belli olmayan bir çatışmaya girmemek ve olası çatışmayı önlemek için Autobot'larla birlikte çalışmaktadırlar. Yanlız Ulusal Güvenlik Danışmanı Theodore Galloway, ileriyi göremediğinden yaklaşan tehlikenin farkında değildir. Tüm savunma kurumlarına hakim olmaya çalışan Galloway, pek önemsemediği NEST'i savaş tehlikesi olmadığından ortadan kaldırmakta kararlıdır.

Sam uzak durmaya çalışmasına rağmen tekrar kendini iki grup arasında savaş içinde bulur. Arkadaşlarının ve NEST'deki dostlarının, hatta ailesinin yardımıyla Sam Nihayet Witwicky'lerin doğuştan gelen haklarını benimser ve ailesinin felsefesinden daha fazla uzak kalamayıp: "Fedakarlık yoksa, Zafer de yok" u benimser..










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder