16 Mart 2010 Salı

Ezel 21.Bölüm izle

Ezel 21.Bölüm izleEzel 21.Bölüm izle tek parça hd
Mümtaz Bey yoğun bakımdan çıkar ve Ömer’in geldiğini söyler. Meliha Hanım, Ezel’e sitem eder. Ömer olduğunu babasına söylemesini ister.

Ali’ye Ramiz’den gelen zarfın içinden Cengiz’le Serdar’ın birlikte çekilmiş fotoğrafları çıkar. Ali çok öfkelenir.

Ezel, Eyşan ve Ali, Cengiz’i ortadan kaldırmak için ne yapacaklarını konuşurlar ve onun hapse girmesinin en iyi çözüm olduğuna karar verirler.

Ali ve Cengiz buluşurlar. Ali, Ramiz’in Ömer’in intikamını almaya geldiğini söyler.

Ezel, Ali ve Cengiz’in yanına gelir. Ali ona kurtulmaları gereken bir adamdan bahseder. Adının Ramiz Karaeski olduğunu söyler. Üçünün bir araya gelerek onu ortadan kaldırabileceklerini söyler. Planı anlatır.

Ezel, Ramiz’in yanına gider. Neler olduğunu anlatmasını ister. Ramiz karamsardır.

Mümtaz Bey evden kaçar ve atölyeye gider. Ömer’in hayalini görür onunla konuşur.

Cengiz, Ezel’i yabancı bir eve çağırır. Ali de oradadır. Ramiz’le ilgili araştırma yaptıklarını söylerler. Ezel odanın birinde genç bir kadının bağlanmış olduğunu görür. Ali onun Ramiz’le ilgili kitap yazan bir yazar olduğunu söyler. Ezel yazarın ellerini çözer. Yazar bir fırsatını bulup üst kata kaçar. Hepsi yukarı çıkar. Girdikleri odanın duvarlarında Ramiz’le ilgili onlarca küpür ve fotoğraf görürler. Fotoğrafı olan bir kişiyle çok ilgilenirler ve yazardan onunla ilgili bilgi alırlar.

2001 İstanbul
Ramiz’in büyük oğlu okul çıkışına oğlunu almaya gittiğinde kurşunlanarak öldürülür. Aynı gün ortanca oğlu bir handa bıçaklanarak öldürülür. Küçük oğlu da aynı gün içinde bir arabayla ezilerek öldürülür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder